News

Nieuwe gastheer en gastvrouw!

Heel blij zijn we dat we een nieuwe gastheer en gastvrouw hebben gevonden: Ernst en Ageeth. Al eerder dit jaar hadden wij contact met hen, maar vanwege de corona-perikelen duurde het wat langer voordat zij zich bij ons konden gaan installeren. Nu zijn ze er dan echt! We heten hen van harte welkom, en dat doen zij op hun beurt vanaf nu voor u als (nieuwe) kampeerders. Ze staan op kampeerplek nr. 1, met mooi uitzicht op de entree en de rest van de camping. Dus heeft u vragen, stel ze gerust aan hen.

3 Comments

 1. Peter en Barbara Schulte

  We hebben ruim 3 weken gekampeerd op deze ruime en rustige camping, gelegen midden in de Achterhoek. Vanuit de camping hebben we mooie fietstochten gemaakt richting Zutphen, Doesburg, Doetinchem en Lochem. Ook konden we bij Bronkhorst het pontje naar Brummen nemen over de Ijssel, en fietsten we over de veluwe richting Eerbeek en Loenen. De eigenaren van de camping zijn alleraardigst, en we hebben het erg naar onze zin gehad.

 2. John en Eveline Vredeveldt

  Eind juli een weekje in de retrocaravan.
  Als tentcampeerders een nieuwe ervaring: knus en veel plezier.
  De caravan voldoet prima.
  De sfeer van de camping, maar eigenlijk het hele terrein, is aangenaam en rustbevorderend. Het is duidelijk dat het hier niet uitsluitend om geldzaken draait. De verse groente en de mooie bloemen uit de tuinen gaven nog extra jeu aan de beleving van de voor ons onbekende Achterhoek. De liefdevolle aandacht voor de gasten en de natuur zijn weldadig. Dank daarvoor.

  1. beheerder

   Beste John en Eveline,
   Erg leuk dat jullie er waren en zo enthousiast zijn over de retro-caravan en over onze locatie. Fijn dat het herkend wordt dat wij er zo’n mooi plekje van willen maken. Hopelijk en wie-weet tot snel weer een volgende keer!

Comments are closed.