Over de Camping

Midden in het traditionele coulissenlandschap van de Achterhoek, waar velden van elkaar gescheiden zijn door Gelderse hagen en singels, bevindt zich op het terrein aan de Lankhorsterstraat 21 te Hengelo (Gld) is al meer dan 15 jaar een kleine groene camping met goede sanitaire voorzieningen.

De kracht van de camping zit in de combinatie van rust en natuur, en de gemoedelijke sfeer en allerlei mogelijkheden.

Er zijn 20 ruime staanplaatsen, onderling gescheiden door een groene beukenhaag. Verder is er een gezellig trekkersveld. De camping is uiterst rustig gelegen op ruim 300 m van de doorgaande weg. Het mooie terrein ademt rust en stilte. Het is fraai ingericht met een fijne uitloop naar het bos. ’s Nachts is het hier echt stil en donker.

De toegang tot het kampeerterrein is geheel verhard. Voor de auto is er een apart parkeerterrein naast de camping. Om de sfeer van rust en gezelligheid te waarborgen vragen wij u om de auto zoveel mogelijk op dit parkeerterrein te laten staan.

 

Camping de Nachtegaal beschikt over goed verzorgde sanitaire voorzieningen. Er zijn gescheiden douches en toiletten, er is een wasmachine, een droger en een centrifuge. Er is een aparte plek voor de afwas. Er is gescheiden afvalverzamelplaats.

(Meer info …….)

De locatie is landelijk gelegen en op het terrein zijn groentetuinen, een bloemenpluktuin, er grazen schapen en paarden, er bevind zich een boomgaard en kleinfruit. Op het terrein is een jeu de boulesbaan, mogelijkheid voor tafeltennissen en andere spelletjes. Verder zijn er een schat aan wandel-, fiets en toermogelijkheden!

(Meer info ….)

Bij tijd en wijle verzorgen wij een gemeenschappelijke maaltijd, en er is een verkooppunt voor groenten, sappen, jams en andere kleine producten.

Plattegrond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedichtjes van kampeerders: