Faciliteiten

campingtentKampeerplaatsen

Door de indeling van de vaste kampeerplaatsen heeft iedere kampeerder een ruime privéplaats voor caravan of familietent. Naast deze vaste kampeerplaatsen zijn er nog twee ruime kampeervelden. Alle velden zijn omheind met mooi aangelegde singels met bloeiende en groene struiken, die voor de nodige schaduw zorgen.


Reserveringen

De camping is open van begin meivakantie (26 april 2024) tot eind september. U kunt via de reserverings-pagina uw reservering opgeven. Wij zullen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Telefonisch reserveren of vragen om informatie kan ook (06-15382633).

Sanitaire voorzieningen

Camping de Nachtegaal beschikt vanaf 2022 over geheel vernieuwd sanitair! Er zijn dan 4 douches, 4 toiletten, een urinoir en een  wascabine. Alles voorzien van warm en koud stromend water. Douches werken met doucheknoppen, dus géén munten.
Er is een wasruimte met een wasmachine, droger en centrifuge, en er is een overkapte afwasruimte.

Camping de Nachtegaal beschikt ook over een loosplaats voor vuil water, en een stortplaats voor chemisch toilet.

WiFi op de camping

WiFi wordt gratis WiFi aangeboden. Deze is vooral op het voorste gedeelte van de camping goed te ontvangen. Achterin de camping iets minder bereik.

Ecologisch beheer

De camping wordt ecologisch en duurzaam beheerd, met verantwoorde afvalscheiding, ecologische schoonmaakmiddelen en hergebruik van materialen.

Camping

Camping de Nachtegaal is bij uitstek een rustige, groene camping. Hier heeft u ruime plekken: sommige afgescheiden door hagen, anderen meer open. Direct vanuit de camping kunt u ons bosrijke Achterland in wandelen!