Faciliteiten

campingtentKampeerplaatsen

Door de indeling van de vaste kampeerplaatsen heeft iedere kampeerder een ruime privéplaats voor caravan of familietent. Naast deze vaste kampeerplaatsen zijn er nog twee ruime kampeervelden. Alle velden zijn omheind met mooi aangelegde singels met bloeiende en groene struiken, die voor de nodige schaduw zorgen.


Reserveringen

De camping is open van begin april tot eind september. U kunt via de reserverings-pagina uw reservering opgeven. Wij zullen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Telefonisch reserveren of vragen om informatie kan ook (06-15382633).

Sanitaire voorzieningen

Camping de Nachtegaal beschikt vanaf 2022 over geheel vernieuwd sanitair! Er zijn dan 4 douches, 4 toiletten, een urinoir en een  wascabine. Alles voorzien van warm en koud stromend water. Douches werken met doucheknoppen, dus géén munten.
Er is een wasruimte met een wasmachine, droger en centrifuge, en er is een overkapte afwasruimte.

Camping de Nachtegaal beschikt ook over een loosplaats voor vuil water, en een stortplaats voor chemisch toilet.

WiFi op de camping

Vanuit het sanitairgebouw wordt gratis WiFi aangeboden. Deze is op het voorste gedeelte van de camping goed te ontvangen. Vanaf 2022 met glasvezel!

Ecologisch beheer

De camping wordt ecologisch en duurzaam beheerd, met verantwoorde afvalscheiding, ecologische schoonmaakmiddelen en hergebruik van materialen.

SVR Camping

Camping de Nachtegaal is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR). Dat betekent  dat SVR-leden (lidmaatschapskaart tonen) korting krijgen op de standaardprijs.