Beschikbaarheid en reserveren

Camping de Nachtegaal is open van 26 april tot 30 september 2024

Fijn dat u wilt reserveren!

U kunt uw reserveringsaanvraag indienen door het formulier op deze pagina in te vullen en op te sturen. Op het moment dat wij deze bevestigen, is de reservering gemaakt en niet meer vrijblijvend. Wilt u alléén informatie hebben: stel uw vraag middels het contactformulier of bel ons.

Voor het gemak vindt u de plattegrond van de camping onder het reserveringsformulier. Foto’s van onze velden op de pagina Campinginformatie (onderaan de pagina).

Annuleringsvoorwaarden staan helemaal onderaan deze pagina.

 


Reserveren en annuleren:

Reserveren geschiedt middels invullen en retourzenden van het reserveringsformulier op de website. Daarop zullen wij binnen één dag reageren door de reservering te bevestigen. Daarmee is de reservering definitief.

Om een reservering vast te leggen vragen wij om het kampeergeld per bank te voldoen. Een reservering dat langer dan 2 maanden vooraf wordt gedaan, vragen wij een 40% aanbetaling. Betaling kan op: NL 13 TRIO 0786876123 op naam van Woonerf Luscinia onder vermelding van de periode en kampeerplek. Mocht er binnen 10 dagen geen betaling ontvangen zijn, dan heeft camping de Nachtegaal het recht de gereserveerde standplaats aan een ander te verhuren.
Op de camping kunt u pinnen of contant afrekenen.

De gereserveerde periode dient u in zijn geheel af te rekenen.
Er zijn geen reserveringskosten.

Annulering en tussentijdse beëindiging door de kampeerder:

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een reservering moet annuleren. Het is dan fijn een annuleringsverzekering te hebben. Hier dient u zelf voor te zorgen.

  1. Annuleren langer dan 2 maand voor de aankomstdatum kan kosteloos.
  2. Bij annulering tot 1 maand voor de aankomstdatum betaalt u 50% van de verblijfskosten.
  3. Bij annulering tot 2 weken voor de aankomstdatum betaalt u 75% van de verblijfskosten.
  4. Bij annulering 1 dag voor of op de aankomstdatum betaalt u 100% van de verblijfkosten.
  5. Bij verlate aankomst en/of vroegtijdig vertrek wordt voor de desbetreffende dagen het basistarief (€21,75) in rekening gebracht.
  6. Indien de kampeerder niet op de overeengekomen aankomstdag arriveert en bovendien Camping de Nachtegaal niet heeft gemeld dat hij/zij later zal arriveren, dan heeft Camping de Nachtegaal het recht de volgende dag de gereserveerde standplaats aan een ander te verhuren.

Voor Algemene Voorwaarden: klik hier.