Reserveren

Geef uw gegevens door via het contactformulier, dan sturen wij u z.s.m. een reserveringsformulier toe: Klik hier

 

Voorwaarden

Reserveren geschiedt middels invullen en retourzenden van het reserveringsformulier. Dit formulier kunt u bij ons aanvragen: via het contactformulier of telefonisch.

Om een reservering vast te leggen vragen wij een 40% aanbetaling. Deze kan, na ontvangst van de bevestiging, per bank betaald worden: NL 13 TRIO 0786876123 op naam van Woonerf Luscinia onder vermelding van “Aanbetaling Camping de Nachtegaal”. Mocht er binnen 10 dagen geen betaling ontvangen zijn, dan heeft camping de Nachtegaal het recht de gereserveerde standplaats aan een derde te verhuren.

Reserveringskosten bedragen €5,-.

Annulering en tussentijdse beëindiging door de kampeerder:

  1. Indien de reservering door de kampeerder, om onverschillig welke reden dan ook, geannuleerd wordt, is de kampeerder niet méér verschuldigd dan de overeengekomen vooruitbetaling + de reserveringskosten.
  2. Bij annulering tot drie maanden voor de ingangsdatum wordt 75% van de vooruitbetaling terugbetaald aan de kampeerder, onder aftrek van  € 5,- administratiekosten.
  3. Bij annulering tot twee maanden voor de ingangsdatum wordt 50% van de vooruitbetaling terugbetaald aan de kampeerder, onder aftrek van € 5,- administratiekosten.
  4. Bij annulering tot één maand voor de ingangsdatum wordt 25% van de vooruitbetaling terugbetaald aan de kampeerder, onder aftrek van € 5,- administratiekosten.
  5. Bij annulering binnen een maand voor de ingangsdatum wordt de vooruitbetaling niet terugbetaald aan de kampeerder.
  6. Bij verlate aankomst en/of vroegtijdig vertrek wordt voor de desbetreffende dagen het basistarief (€14,75) in rekening gebracht.
  7. Indien de kampeerder niet op de overeengekomen aankomstdag arriveert en bovendien Camping de Nachtegaal niet heeft gemeld dat hij/zij later zal arriveren, dan heeft Camping de Nachtegaal het recht de volgende dag de gereserveerde standplaats aan een derde te verhuren.