Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
72 berichten.
Gerrie Bouwhuis Gerrie Bouwhuis uit Wierden schreef op 17 april 2019 om 10:48
Heb hier 10 jaar genoten van de rust en de gezelligheid ! Nu toe aan iets anders maar kan u deze camping van harte aanbevelen !
Helen dunnewijk Helen dunnewijk uit Veldhoven schreef op 12 april 2019 om 19:57
Beautiful camping, quiet and with plenty of room for your tent or caravan. We really enjoyed our stay there.
Ben en Geeske van de Vegt Ben en Geeske van de Vegt uit Wijckel (Friesland) schreef op 22 september 2017 om 20:35
Plezierige ontvangst, zeer ruime plekken, schoon, eenvoudig en voldoende sanitair, uitstekende verstandhouding met de gastheer en gastvrouw. Kort samengevat: een zéér goede camping.
roy bouwhuis roy bouwhuis uit wierden schreef op 7 mei 2017 om 19:36
het is daar mooi en altijd wat te kletsen
H. Spermon H. Spermon uit Barendrecht schreef op 1 juli 2016 om 16:20
Een eenvoudige camping met mooie ruime afgescheiden plaatsen, schoon sanitair . Ook de vriendelijke ontvangst en begeleiding van zowel de eigenaar fam v.d Westen en de kamp beheerder sprak ons positief aan. Buiten de organisatie van de camping door de fam v.d Westen , zijn zij ook erg druk bezig met het woon zorg project Luscinia,een mooi initiatief..Uit de moestuin die wordt verzorgt door deze mensen kan elke dag verse groenten worden gekocht. Verder zijn er in de omgeving schitterende fiets tochten te maken . Al met al en camping waar wij zeker naar terug zullen gaan. fam H.Spermon Barendrecht
m en j de vries m en j de vries uit Bitgum schreef op 15 mei 2016 om 08:32
Wij hebben weer naar tevolle tevredenheid hier een week gestaan, lekker rustig en uit de wind. Alles schoon en verzorgd: voor die prijs komen we ieder jaar weer langs en komen zeker terug op deze plaats met veel natuur [rust] en óók voor campers!
Harro Harro uit Amsterdam schreef op 8 mei 2016 om 15:13
Wij hebben net met prachtig weer een paar dagen op Camping De Nachtegaal gebivakkeerd. Het is een kleine, gezellige camping op een groot terrein midden tussen de weilanden en met een eigen privé bos. De sfeer is ongedwongen en de douches lekker warm. Er is een grote moestuin en bloementuin en er lopen schapen in de weide. We hebben met de kinderen gewandeld en met visnetjes gevist in de sloot. Verder een paar dorpjes bezocht en lekker asperges gegeten bij familie in de buurt. We hebben genoten. Tot ziens.
Errit Postma Errit Postma uit Castricum schreef op 5 augustus 2015 om 21:16
Fijne rustige camping. Mooie plekken op goed onderhouden gras. Privacy door heggen tussen de plekken. Schoon sanitair. Gemoedelijke sfeer. Biologische groenten te koop. Mooie omgeving en goede mogelijkheid om te fietsen. Voldoende winkels in de omgeving. Een aanrader, ook in het hoogseizoen.
Gerrie Gerrie schreef op 27 juli 2015 om 06:23
Omdat de kleine Steege in 2008 ophield te bestaan zochten we een kleine camping in deze omgeving! Na diverse campings bezocht te hebben kwamen we bij de Nachtegaal en die voelde meteen goed! Samen met mijn man heb ik hier een seizoen gestaan. We hebben ervan genoten en toen mijn man plotseling overleed heb ik me geen moment bedacht en ben op deze heerlijke plek verder gegaan. Dankzij het beheerders echtpaar Roelf en Tjits lukte me dat omdat zij me hielpen alles opbouwen voor een heel seizoen anders was het voor mij einde camping geweest! Dit jaar sta ik voor het zevende seizoen hier en het is nog steeds genieten! Inmiddels is de boerderij een zorgboerderij geworden en er is een prachtige tuin bij waar we voor een klein prijsje groenten zo uit de tuin kunnen kopen heerlijk! Al met al een heerlijke, rustige, mooie plek om vakantie te vieren!
Fam. Landman Fam. Landman uit Deventer schreef op 26 juli 2015 om 13:14
De Nachtegaal. Wij staan voor het vijfde jaar tot onze volle tevredenheid op deze camping. Je komt hier echt tot rust, de kampeerders gaan gezellig met elkaar om, maar overlopen elkaar niet. Intussen is de camping van eigenaar veranderd, we moesten wel aan elkaar wennen, en dat gaat prima. Wij staan hier graag voor het hele seizoen. Dat het hier een mooie omgeving is hoef ik eigenlijk niet te melden.
Thomas Thomas uit Amersfoort schreef op 26 juni 2015 om 16:12
Prachtige rustig gelegen camping! S'ochtends wordt je wakker gefloten door de vogels! Veel ruimte en een hele mooie omgeving. Leuk dat we zo groente, zo van het land, konden kopen!
Gerda Gerda uit Assen schreef op 26 april 2015 om 11:10
Prachtige camping, we hebben weer genoten!