Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
66 berichten.
Harro Harro uit Amsterdam schreef op 8 mei 2016 om 15:13
Wij hebben net met prachtig weer een paar dagen op Camping De Nachtegaal gebivakkeerd. Het is een kleine, gezellige camping op een groot terrein midden tussen de weilanden en met een eigen privé bos. De sfeer is ongedwongen en de douches lekker warm. Er is een grote moestuin en bloementuin en er lopen schapen in de weide. We hebben met de kinderen gewandeld en met visnetjes gevist in de sloot. Verder een paar dorpjes bezocht en lekker asperges gegeten bij familie in de buurt. We hebben genoten. Tot ziens.
Errit Postma Errit Postma uit Castricum schreef op 5 augustus 2015 om 21:16
Fijne rustige camping. Mooie plekken op goed onderhouden gras. Privacy door heggen tussen de plekken. Schoon sanitair. Gemoedelijke sfeer. Biologische groenten te koop. Mooie omgeving en goede mogelijkheid om te fietsen. Voldoende winkels in de omgeving. Een aanrader, ook in het hoogseizoen.
Gerrie Gerrie schreef op 27 juli 2015 om 06:23
Omdat de kleine Steege in 2008 ophield te bestaan zochten we een kleine camping in deze omgeving! Na diverse campings bezocht te hebben kwamen we bij de Nachtegaal en die voelde meteen goed! Samen met mijn man heb ik hier een seizoen gestaan. We hebben ervan genoten en toen mijn man plotseling overleed heb ik me geen moment bedacht en ben op deze heerlijke plek verder gegaan. Dankzij het beheerders echtpaar Roelf en Tjits lukte me dat omdat zij me hielpen alles opbouwen voor een heel seizoen anders was het voor mij einde camping geweest! Dit jaar sta ik voor het zevende seizoen hier en het is nog steeds genieten! Inmiddels is de boerderij een zorgboerderij geworden en er is een prachtige tuin bij waar we voor een klein prijsje groenten zo uit de tuin kunnen kopen heerlijk! Al met al een heerlijke, rustige, mooie plek om vakantie te vieren!
Fam. Landman Fam. Landman uit Deventer schreef op 26 juli 2015 om 13:14
De Nachtegaal. Wij staan voor het vijfde jaar tot onze volle tevredenheid op deze camping. Je komt hier echt tot rust, de kampeerders gaan gezellig met elkaar om, maar overlopen elkaar niet. Intussen is de camping van eigenaar veranderd, we moesten wel aan elkaar wennen, en dat gaat prima. Wij staan hier graag voor het hele seizoen. Dat het hier een mooie omgeving is hoef ik eigenlijk niet te melden.
Thomas Thomas uit Amersfoort schreef op 26 juni 2015 om 16:12
Prachtige rustig gelegen camping! S'ochtends wordt je wakker gefloten door de vogels! Veel ruimte en een hele mooie omgeving. Leuk dat we zo groente, zo van het land, konden kopen!
Gerda Gerda uit Assen schreef op 26 april 2015 om 11:10
Prachtige camping, we hebben weer genoten!