Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
72 berichten.
Eef en Ardje de Graaf Eef en Ardje de Graaf uit Nijmegen schreef op 3 juli 2022 om 20:53
Als we hier in de buurt een tentoonstelling hebben, dan is camping de Nachtegaal een uitstekende plek om tot rust te komen. We waarderen de tip van Vincent, die ons 2 jaar geleden attendeerde op deze rustige serene camping. Ardje en Eef de Graaf PS: Natuurlijk mag ik niet vergeten om Ageeth en Ernst te bedanken als voortreffelijke en humorvolle gastmensen!
Gerard en Riet de Moor Gerard en Riet de Moor uit Uithoorn schreef op 3 juli 2022 om 20:50
Lieve Marianne, Leo, Ernst en Ageeth, Het was hier weer heerlijk op jullie camping. De sfeer, de hartelijkheid en het ongedwongene bevielen ons zeer! We hopen dat jullie camping nog lang mag floreren en wensen jullie veel succes, nu en in de toekomst! Liefs, Gerard en Riet.
Ria en Mark Ria en Mark uit Paterswolde schreef op 3 juli 2022 om 20:45
Net als vorig jaar hadden we weer een familie-barbecue in Baakj. De camping is dan een ideale uitvalsbasis. Ik geniet van de bloemen, de mozaieken (succes daarmee!), de vriendelijke sfeer, het romantieke van deze plek. Vriendelijke groet, Ria, Mark en Pelle Westerhuis. Volgend jaar is de BBQ wéér, het 1e weekend van juli. Dan hopen we hier weer te staan!
Pepijn en Hinke Pepijn en Hinke uit Zuidwolde schreef op 3 juli 2022 om 20:41
Fantastische plek!
Leen en Baukje Leen en Baukje uit Barneveld schreef op 3 juli 2022 om 20:40
We trekken weer verder. Hartelijk dank voor het mooie verblijven bij jullie op jullie prachtige plek. De rust, de vogels, de bloemen en het voedsel uit de moestuin doen ons verlangen naar 'vroeger', en naar onze dromen. Hartelijke groet, Leen en Baukje
Dick en Ceciel Dick en Ceciel uit Limmen schreef op 3 juli 2022 om 20:38
We hebben genoten van jullie camping. Jammer dat er enorm veel vliegen waren. We stonden op 'n heerlijk plekje tussen de hagen. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Lieve groeten, Dick en Ceciel
Liesbeth & Edwin Sluzek Liesbeth & Edwin Sluzek uit Wateringen schreef op 19 mei 2022 om 10:02
Wij zochten en vonden een kleinschalige en rustige camping in de Achterhoek en………gevonden! Camping de Nachtegaal is echt een plek voor de rustzoekende kampeerder. Geweldige plekken. Het nieuwe sanitair was in opbouw en zal voor Hemelvaart klaar moeten zijn. Zo te zien wordt het wel wat. Helaas laat de Wifi het zo nu en dan afweten. Camping de Nachtegaal is een prima uitvalsbasis om de Achterhoek te verkennen. Leo bedankt voor het prettige verblijf. Camping de Nachtegaal is zeker een aanrader. Succes.
Matthias & Monique Valk Matthias & Monique Valk uit Bergen op Zoom schreef op 19 september 2021 om 17:25
Met zonnig weer voor de boeg reserveerden wij voor een weekje bij camping de Nachtegaal. Dat zijn er twee geworden, tot het sluiten van de camping. Heerlijk rustgevende, prachtige camping en omgeving met vriendelijke ontvangst en verblijf. Aangename en prachtige uitvalsbasis voor alle mooie stadjes van Gelderland. Wij komen zeker terug!
Fop Punt Fop Punt uit 'S-Gravendeel schreef op 11 september 2021 om 20:08
Van 1 tot 9 sept. met 2 families genoten op camping De Nachtegaal. Meteen bij aankomst ervaarden we alsof we een Franse Camping opreden en werden hartelijk verwelkomt door eigenaar Leo. Van hem kregen we al gauw een beeld hoe relaxt het er op de camping aan toe gaat. Op onze heerlijke ruime plek werd zelfs door beheerder Ernst de nagestuurde krant bezorgd. Het weer en de omgeving zorgde voor zo'n 300 km fietsplezier.
Bert Bert uit Hem schreef op 18 augustus 2021 om 12:04
Ik heb een week gekampeerd op jullie camping en dat is me uitstekend bevallen. Ik stond met mijn tent tegenover het ruime veld en had daar heerlijk de avondzon in mijn luifel. Ook de rondleiding over het zorg gedeelte heb ik erg gewaardeerd. Ik ga in de toekomst zeker nog een keer kamperen op de Nagtegaal. Bert
Hijlke en Mattie Westra Hijlke en Mattie Westra uit Ureterp schreef op 28 juli 2021 om 12:02
We hebben in juli een weekje vakantie gevierd bij jullie in de Achterhoek. Heerlijk tot rust gekomen, heel veel gefietst en mooi weer! We kregen een warm welkom en werden ook weer uitgezwaaid!Dank aan Ernst en Ageeth...
Jan en Janny Jan en Janny uit Zwolle schreef op 6 juni 2021 om 21:38
Begin mei waren we ruim een week op deze fantastische camping. Wat hebben we heerlijk gefietst, steden bezocht en genoten van alles. En wat een heerlijke sfeer op de camping. Dank aan Ernst en Agaath, alles uitstekend voor elkaar, fijn gastheer- vrouwschap
Ineke Roseboom Ineke Roseboom uit Ede schreef op 4 juni 2021 om 18:51
Vanaf 2 juni 2021 2 nachten met de camper gestaan, prachtige rustige , en schone camping. Heerlijk gefietst in de omgeving. Wij raden de camping aan voor rustzoekers , we komen nog eens terug om van het kampvuur te genieten.
Paul en Magda Oostelbos Paul en Magda Oostelbos uit Asch schreef op 28 augustus 2020 om 18:13
Wij zijn op 28 augustus op deze camping aangekomen en hartelijk ontvangen door het beheerders echtpaar. Mooie eenvoudige camping met rustieke plaatsen. Schoon sanitair en als bijzonderheid een pluktuin en de mogelijkheid om verse groeten te kopen. Veel aandacht voor de natuur. Er is WIFI maar van zeer matige kwaliteit. Dat is jammer. De omgeving ademt rust uit en zeer geschikt voor wandelaars en fietsers. Wij geven deze camping een dikke 8.
Beheerdersantwoord van: beheerder
Dank jullie wel, Paul en Magda, voor jullie gastboekbericht. Fijn dat jullie ook genoten hebben. Over de wifi: dat klopt en zijn we van bewust. Hopelijk tot ziens!
Ankie Rusticus en Gerrit Kan Ankie Rusticus en Gerrit Kan uit Sneek schreef op 31 juli 2020 om 20:37
Wij hebben 4 nachten op deze camping gestaan. Wat een heerlijke camping! Ruime plekken, schoon sanitair en een prachtige bloementuin. Ook achter de camping hebben we heerlijk gewandeld. Wij zullen hier zeker nog eens naartoe gaan .
Beheerdersantwoord van: beheerder
Dank, Ankie en Gerrit, voor jullie reactie op jullie verblijf bij ons. Hopelijk tot ziens komend seizoen!
Corrie en Hans kleijn Corrie en Hans kleijn uit Heelsum schreef op 30 juli 2020 om 20:17
Wij zijn op 24 juli aangekomen op deze camping. Wij hebben het erg naar ons zin al die dagen, de eigenaar was super, de omgeving is erg mooi om te fietsen. Wij komen zeker nog terug, alleen al om de camping. Gr. Corrie en Hans Kleijn
Beheerdersantwoord van: beheerder
Fijn dat jullie zo genieten, Corrie en Hans!
Fam. Schulte Fam. Schulte uit Monster schreef op 12 juli 2020 om 20:59
We hebben ruim 3 weken gekampeerd op deze ruime en rustige camping, en het erg naar onze zin gehad. We genoten van het prachtige groen en het gezang van de vogeltjes. We hebben mooie fietstochten gemaakt in de omgeving o.a. naar Zutphen, Doesburg, Bronkhorst, Deventer en Lochem. En ook met de pont overgestoken naar Brummen, en van daar uit de Veluwe verkend. De eigenaren zijn alleraardigst en we werden goed geïnformeerd.
Bolleboom Bolleboom uit Zoetermeer schreef op 25 augustus 2019 om 19:01
Genoten op deze fijne camping met ruime afgebakende plaatsen voor privacy. Vriendelijke eigenaar en camping beheerder en het mooie zorgproject op deze camping. Leuke dorpjes in de buurt en fijne fiets en wandelroutes waar wij ons heerlijk mee vermaakt hebben.
Ger en Mia Eikmans Ger en Mia Eikmans schreef op 17 juli 2019 om 15:57
Een prachtige rustige camping, mooie grote plaatsen met zowel schaduw als zon. Ook het achterland, waar veel vogels zitten en waar je wild kunt spotten, is geweldig. Vriendelijke en hartelijke eigenaren en ook de groente- en pluktuin is een leuk project. Wij komen zeker nog een keer terug!
Beheerdersantwoord van: beheerder
Beste Ger en Mia, dank voor jullie bericht in het gastenboek! Leuk dat jullie er waren en wie weet tot de volgende keer!
Van Avendonk Van Avendonk uit Helmond schreef op 10 juni 2019 om 20:02
Een heerlijke gemoedelijke camping: mooie ruime plaatsen afgezet met groen rondom, dus ook privacy. Heerlijk rustige kleine camping temidden van prachtige natuur. Genoten van de extra's: de bloemenpluktuin, het verse aanbod van groenten en kruiden, het natuurlijke achterland, het ruime gemoedelijk ogende centrale plein. Fijne sfeer. Sanitair eenvoudig maar schoon en voldoende aanwezig. Eigenaren en beheerder zijn vriendelijk en behulpzaam. Zeker een plek om naar terug te keren!