Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
72 berichten.
Chris en Loes Chris en Loes schreef op 28 april 2024 om 19:40
We hebben erg genoten op jullie prachtige en rustige camping. Bedankt dat we hier nog een nachtje mochten aanwaaien. We komen graag nog een keer terug. Veel succes met de voorbereidingen!
Paul en Marjo Stoeckart Paul en Marjo Stoeckart uit Hilversum schreef op 28 april 2024 om 19:38
Heel bedankt voor de gezelligheid die jullie geven op de camping. Het is voor het eerst dat we 14 dagen aan één op dezelfde camping bleven. Het gaat jullie goed, en nogmaals bedankt voor de traktatie.
Henk en Alie Henk en Alie schreef op 28 april 2024 om 19:35
Dit was een heerlijk weekendje op de Nachtegaal. Bedankt voor het warme welkom. Jullie hebben hier een fantastische, super georganiseerde, knusse, bloemrijke camping met prachtig toiletgebouw/keukenhoek. De hele camping straalt creativiteit uit. Bovendien is het hier heerlijk rustig en een prachtige fietsomgeving. We komen graag terug.
André en Ada van Stavoren André en Ada van Stavoren uit Hoofddorp schreef op 28 april 2024 om 19:31
Prima naar ons zin gehad op deze mooie camping. Heel gastvrij en leuk hier in deze prachtige omgeving.
Bram en Hetty Bram en Hetty uit Wijchen schreef op 28 april 2024 om 19:30
Wij hebben genoten van ons verblijf op de Nachtegaal en de gastvrijheid. Wat een mooi concept hebben jullie. Ga zo nog heel lang door!
Ad en Miranda Ad en Miranda uit Zutphen schreef op 28 april 2024 om 19:26
We hadden een fijne tijd bij jullie op de Nachtegaal. Alles was met aandacht verzorgd, zoals de verse bloemetjes in het toilet en wasruimte. Bedankt dat we hier een plek mochten hebben met onze yurt. Wij gaan weer verder trekken met onze yurt, wellicht in Zweden. Nomaden blijven Nomaden! We wensen jullie alle goeds met de plannen.
Tiemen en Gerda Tiemen en Gerda uit Luttelgeest schreef op 15 september 2023 om 21:02
Beste mensen, wij hebben twee weken op deze mooie plek mogen verblijven! Wij hebben genoten van de omgeving en de prettige en schone voorzieningen op de camping. Dank voor jullie gastvrijheid.
Fam. Bergman Fam. Bergman uit Amsterdam schreef op 15 september 2023 om 20:59
Wij hebben een fijne week gehad op jullie mooie camping. Gina ontving ons en gaf ons meteen een rondleiding! Heel gastvrij. 's Avonds konden we gezellig mee-eten en maakten wij kennis met de andere kampeerders. Heerlijke 3-gangen maaltijd en bio-groenten van de eigen moestuin. Wij hadden fantastisch weer. Veel gefietst in deze prachtige omgeving. Wij gaan deze camping zeker aanbevelen aan onze familie en vrienden!
Wouter en Sylvie Wouter en Sylvie uit Amsterdam schreef op 15 september 2023 om 20:55
Eén nachtje was véél te kort op deze mooie, rustige pek. We komen heel graag nog eens terug.
Bram en Hetty Bram en Hetty uit Wijchen schreef op 15 september 2023 om 20:52
We hebben genoten van ons verblijf op de Nachtegaal en de gastvrijheid. Wat een mooi concept hebben jullie. Ga zo nog heel lang door!
André en Ada André en Ada schreef op 15 september 2023 om 20:30
Prima naar onze zin gehad op deze mooie camping. Heel gastvrij en leuk hier in deze prachtige omgeving.
Henk en Alie Henk en Alie schreef op 15 september 2023 om 20:26
Dit was een heerlijk weekend op de Nachtegaal. Bedankt voor het warme welkom. Jullie hebben hier een fantastische, super-georganiseerde, knusse, boemrijke camping met prachtig sanitairgebouw/keukenhoek. De hele camping straalt creativiteit uit. Bovendien is het hier heerlijk rustig, en een prachtige fietsomgeving. We komen graag terug.
Antoinette en Jos Antoinette en Jos uit Montfoort schreef op 24 juli 2023 om 20:53
Ons verblijf was fantastisch op deze camping. Mooi onderhouden en erg sfeervol, schoon, heerlijk rustig, fijne eigenaren Leo en Marianne en gastheer en -vrouw Ernst en Ageeth. Er is met vele handen heel hard gewerkt om een prachtig nieuw sanitairgebouw met gezellige recreatieruimte te creëren. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Ook leuke dorpen en steden in de buurt om te bezoeken met gezellige terrassen en bezienswaardigheden. Al met al een dikke aanrader!👌
Christian en Monika Christian en Monika uit Bochum, D schreef op 23 juli 2023 om 21:32
What a wonderful place, so friendly and peaceful with so many beautiful details (the candles in the night!!). Thank you so much for everything and for the chance to stay for the first time! We surely come back!
Roger van Rompaey Roger van Rompaey uit België schreef op 23 juli 2023 om 21:28
Een prachtige verblijfsplek. Zó gezellig en netjes. Vriendelijke ontvangst. Topadvies gekregen i.v.m. uitstapjes. Jammer dat we nu naar huis moeten. Er is nog zóveel te zien......
Pia en Aafke Pia en Aafke uit Groningen schreef op 23 juli 2023 om 21:06
Wat hebben we genoten van een heerlijke vakantie op een mooie, rustige camping. Zoveel mooie natuur, bloemen, vogels en vlinders. De camping is zeer aan te bevelen. We zijn verrast door de prachtige omgeving van de Achterhoek.
Anoniem Anoniem uit Urmond schreef op 19 juni 2023 om 16:39
Heerlijke camping! We kwamen met de fiets en de eigenaren lieten ons meteen welkom voelen. Mooie, ruime plekken met veel privacy. Sanitair modern en schoon. Koelkast aanwezig en ook wasmachine; ideaal voor fietsers. We komen graag nog een keer.
Vicky en Nisvan Vicky en Nisvan uit Amsterdam schreef op 12 juni 2023 om 21:44
We hebben hier een lang weekend gestaan en héérlijk genoten van deze prachtige, rustige camping. Wat ziet alles er toch verzorgd en prachtig aangelegd uit, maar wat een werk! Het voelt hier als Zuid Frankrijk, echt bijzonder dat jullie dat zo voor elkaar gekregen hebben. Hartelijk dank voor de gastvrijheid!
Ingrid en Danny Ingrid en Danny uit Mortsel (B) schreef op 12 juni 2023 om 21:33
Enkele dagen op deze prachtige camping! Alles is hier super-super geweest! Precies als in de Provence, ook door het mooie sanitair!
Thejan en Stenny Thejan en Stenny uit Geldermalsen schreef op 12 juni 2023 om 21:28
14 dagen op jullie mooie rustige stekkie mogen verblijven. Mooi, schoon sanitair, aardige mensen, lekkere sla, droog, zonnig weer. Veel gefietst, genoten van de rust, grote plekken. We gaan met een ontspannen, tevreden gevoel terug naar onze mooie Betuwe.